Horsens ærgerlige over nederlag i Farum

3. marts 2013 16:58 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Horsens ærgerlige over nederlag i Farum
Billede mangler

På et mål af 19-årige Kristian Lindberg besejrede de danske mestre fra FC Nordsjælland søndag eftermiddag AC Horsens med 1-0.

Målet faldt efter bare ni minutter og var kampens eneste scoring. Men inden Lindbergs mål havde AC Horsens flere store chancer til at bringe sig foran i kampens indledning.

– Vi står, som vi skal, selvom de har en del chancer. Det der irriterer mig mest er, at vi havde snakket om, de ikke skulle have et tidligt mål, som de har fået de sidste gange, vi har været her. Så går der fem minutter, og så koger vi fuldstændig. Det er kampafgørende. Og så kører de den rundt på deres egen banehalvdel, som de plejer, siger en ærgerlig Martin Retov.

AC Horsens-anføreren mener samtidig, at FCN spiller en ‘mærkelig’ omgang fodbold.

– Det er sgu noget lidt mærkeligt fodbold at være med i. Man står meget og afventer. Det er anderledes fra, når man møder andre hold. Jeg synes mere, man står og dækker sine rum af, end man har åbent spil. Men det er jo deres koncept.

Horsens-træner Johnny Mølby ærgrede sig over, at Martin Spelmann brændte på frit mål i kampens døende minutter; godt nok langt uden for feltet, men FCN-keeper Jesper Hansen var taget på skovtur.

– Målet er jo frit fra 25 meter, så der skal man selvfølgelig ramme målet. Vi kan ikke få større muligheder end det. De skal sparkes ind, siger han.

Mølby kan nu se tilbage på en stime bestående af fem nederlag i træk i Superligaen. Alligevel er han nogenlunde tilfreds med indsatsen søndag eftermiddag.

– Vi har haft store problemer mod dem, de sidste mange gang. Hvor vi ikke har været i nærheden af at få point. Det kunne vi have fået i dag. Den følelse har vi ikke stået med de sidste mange gange, siger Johnny Mølby.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu