Superligaens nye stjerne: Det er ren Tiki-Takyi

16. marts 2013 15:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Superligaens nye stjerne: Det er ren Tiki-Takyi
Billede mangler

Som næsten-navnebroderen Ray Charles spillede han på alle tangenter fredag aften i Parken. Charles Takyi viste overblik, frækhed, ro og flotte driblinger. Nå ja, og så kronede han det hele med et flot, gennemspillet mål. Den tidligere Schalke-spiller har hele pakken, og det har de fundet ud af i AC Horsens. Derfor vil østjyderne nu forlænge kontrakten med den 28-årige ghaneser.

 

– Hvis du spørger mig, vil jeg rigtig gerne beholde ham. Han er en rigtig dygtig spiller. Han bidrager med ro og omtanke som bindeled mellem midtbane og angreb. Der er han fantastisk. Han sætter de andre i scene og kan også selv lave nogle rigtig flotte afslutninger. Det er ikke for sjov, han har spillet 1. Bundesliga. Når man kan spille der, kan man også spille i Superligaen, lyder det fra Horsens-træner Johnny Mølby.

Hovedpersonen, der har spillet en lille håndfuld landskampe for Ghana så sent som sidste år, er som udgangspunkt positivt indstillet, men alligevel tøver han lidt.

– Min agent vil tage en snak med AC Horsens. Det er et dejligt hold og nogle rigtig flinke spillere og ledere, så hvorfor skulle jeg ikke forlænge. Men jeg kan ikke sige så meget endnu, for jeg kan ikke vide, hvad der sker om en uge eller to, siger den offensive midtbanespiller, der ikke har fortrudt køreturen fra Tyskland, hvor han har spillet hele karrieren, til det østjyske.

– Det var et rigtig godt valg, at jeg kom her, for inden havde jeg ikke haft en klub i seks måneder. Jeg havde brug for at spille, og det har jeg fået lov til her, slutter han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu