Hotelejer mister kørekortet tredje gang på fire år

16. maj 2018 15:41 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ved domsafsigelsen foreslog dommeren en fartkontrol monteret i dømtes bil.

Balletdanseren og hoteleejeren Alexander Kølpin må tage cyklen, bussen eller alt andet end bilen de næste 18 måneder. Ekstra Bladet skriver, at Kølpin ved Københavns Byret er blevet frakendt kørekortet i halvanden måned, og det er faktisk tredje gang på fire år, at 52-årige Kølpin bliver mødt med en ubetinget frakendelse af sit kørekort.

Kølpin erkendte, at han havde kørt noget for stærkt den dag, han blev “fanget” af ATK-enhedens kamera, og han blev foruden frakendelsen også idømt en bøde på 3500 kroner.

I forbindelse med domsafsigelsen foreslog dommeren Kølpin en løsning, der kan gøre, at han beholde kortet fremover, skulle han generhverve det.

– Du skal måske overveje at få dig sådan en fartkontrol i bilen, lød det fra dommeren.

Store bøder

Som du kan se i galleriet til denne artikel er Kølpin med på en liste over kendte danskere, der har mistet kørekortet af forskellige årsager. Der er folk, der har kørt for stærkt og folk, der har kørt bil i påvirket tilstand.

Kølpins bøde på 3500 kroner blegner i øvrigt en hel del ved siden af 43.500 kroner, en anden dansk kendis tidligere på året fik for at køre bil i påvirket tilstand, og den blegner fuldstændigt ved siden af den bøde, en kendt dansk fodboldspiller fik, på hele 800.000 kroner.

Du kan møde de kendte uden kørekort i galleriet til denne artikel.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu