Engelsk klub: Danskere kommer ikke til at spille

22. juli 2019 05:20 | Af: Ritzau Fokus

Philip Billing og Mathias "Zanka" Jørgensen har spillet deres sidste kampe for Huddersfield, siger formand.

Engelsk klub: Danskere kommer ikke til at spille
Mathias ''Zanka'' Jørgensen (tv) samt Philip Billing er begge tilknyttet Huddersfield, men danskerne får ikke flere kampe, meddeler klubbens formand. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Engelske Huddersfield rykkede ud af Premier League, og den danske keeper Jonas Lössl kom hurtigt videre til Everton.

To danskere er dog stadig kontraktligt bundet til Championship-klubben, men hverken Philip Billing eller Mathias “Zanka” Jørgensen kan se frem til at få spilletid mere i klubben.

Det har Phil Hodgkinson, der er formand i Huddersfield, fastslået i forbindelse med et arrangement med klubbens fans for nylig.

– Jeg vil sige det sådan, at alle, der var med på træningslejren (i Østrig, red.), de støtter alle uden undtagelse manageren.

– Hvad angår spillere, der ikke var med på træningslejren, så er der en årsag til, at de ikke var med på træningslejren. Men vi havde selvfølgelig nogle, der kom sent tilbage fra landsholdssamlinger, lød det fra formanden ifølge mediet examinerliv.co.uk.

Danskere sat af holdet

Phil Hodgkinson blev yderligere gået på klingen af en fan, som spurgte, hvad der ville ske med de to danskere, hvis der ikke indløber bud på dem fra andre klubber.

– De bliver ikke involveret i førsteholdet i Huddersfield Town, mens jeg er her, lød det fra formanden.

Huddersfield har tidligere offentliggjort rygnumre på klubbens spillere til den kommende sæson, og her indgik hverken Philip Billing eller Mathias “Zanka” Jørgensen.

Begge spillere var sat af holdet i de sidste syv kampe i den forgangne sæson.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu