ANNONCE

Hun døde af druk

10. august 2020 06:54 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Den 30-årige countrysanger Cady Groves, der blev fundet død i maj, døde af druk, viser retslægens undersøgelser.

Hun døde af druk
Countrymusikeren Cady Groves er død. Hun blev kun 30 år gammel. Klik videre og se endnu et billede. Foto: Nsirotta1/ Wikimedia Commons

I maj blev det bekræftet, at den 30-årige countrysanger Cady Groves var fundet død. Ved den lejlighed blev det fastslået, at hun sandsynligvis var død ved naturlige årsager trods den unge alder. Nu har en retslæge fundet svar.

Sangerinden blev fundet død den første weekend i maj i sit hjem i staten Tennessee. Cady Groves, der stammer fra Kansas, er bedst kendt for at have stået bag hits som This Little Girl, Love Actually og Forget You.

Kort før sin død havde musikeren færdiggjort et nyt album, der forventedes at skulle udgives i 2020. Hun havde arbejdet mere end et år på det. Det blev udgivet posthumt i slutningen af maj. Ved fundet af den døde skrev Camus Celli, der er direktør ved Vel Records, som musikeren var tilknyttet, at mistanke om kriminalitet var udelukket.

Nu kan familie, fans og andre interessenter endelig få svar på tragedien. Kort før den netop overståede weekend kunne – ifølge Today.com – retslægen i Davidson County, en del af Nashville, nemlig fremlægge beviser på, at Groves døde af komplikationer fra kronisk misbrug af etanol.

Kort sagt; alkohol.

Hun bliver dermed den tredje af søskendeflokken, der dør på grund af misbrug. Søsteren Kelly døde som 28-årig i 2013 på grund af misbrug af receptpligtig medicin, mens broderen Casey døde som 28-årig – af samme årsag – syv år tidligere.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu