ANNONCE

-Hun er et nul

15. marts 2021 21:54 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

USA's forhenværende præsident er temmelig klar i spyttet, når det gælder hertuginde Meghan

Se flere billeder i galleriet ovenfor

At nu forhenværende præsident Donald Trump er ikke udpræget begejstret for Meghan Markle, er en kendt sag. Og hans holdning har ikke ændret sig en tøddel efter hertugindens og prins Harrys højt profilerede interview med Oprah Winfrey. Tværtimod kan man vist rolig sige.

Det skriver blandt andet Page Six.

Ifølge Trump er Meghan ‘no good’, hvilket kan oversættes til ‘uduelig’, ‘værdiløs’ eller simpelthen ‘et nul’.

Nu kan alle se det

Det kom frem i podcasten “War Room”, der har den politiske aktivist og tidligere toprådgiver for Donald Trump i Det Hvide Hus, Steve Bannon, som vært, da han onsdag havde en anden tidligere Trump rådgiver, Jason Miller, som gæst.

“Hun er ‘no good’. Jeg har sagt det tidligere og nu kan alle se det,” har Donald Trump bramfrit udtalt efter Oprah interviewet, fortæller Jason Miller i podcasten.

Måske ikke den bedste ide

Donald Trump havde på forhånd givet tilladelse til, at Jason Miller måtte nævne det under sit besøg hos Steve Bannon. Dog med den sidebemærkning, at det måske ikke ville være verdens bedste ide.

“Man skal være klar over, at såfremt man siger noget negativt om Meghan Markle, bliver man droppet. Bare se på Piers (Piers Morgan red.),” har Trump forklaret ifølge sin tidligere rådgiver og i samme moment slået fast, at han selv selvfølgelig er på ‘Team Piers’.

“Piers Morgan er den bedste, den største og de prøver at komme af med ham, udelukkende fordi han kritiserer Meghan Markle,” har Trump angiveligt sagt.

Piers Morgan Morgan har efter det famøse interview beskyldt Meghan for at lyve om både selvmordstanker og racisme og også gjort det klart, at det nu har kostet ham jobbet som vært på ITV programmet ‘Good Morning Britain’.

Meghan er grim

Forud for præsidentvalget i 2016 kaldte Meghan Trump for både kvindefjendsk og splittende og dengang slog han tilbage ved at kalde hende for ‘grim’. Han præciserede dog senere, at det var hendes kommentarer, han fandt grimme.

Han har også tidligere sagt, at han ikke er ‘fan’ af Meghan, ligesom han har ønsket Harry alt mulig held og lykke.

“Det får han brug for,” har han ytret med henvisning til prinsens ægteskabelige forhold.

Det skete på et pressemøde i Det Hvide Hus.

Se flere billeder i Galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu