Hun redder julen for tusindvis af danskere: -Smil kan ikke gøres op i penge

15. december 2018 15:53 | Af: Newsbreak.dk

En juletræsplantage ved Randers har det seneste døgn været yderst velbesøgt. Her er der nemlig gratis juletræer til alle, der gider fælde et

Hun redder julen for tusindvis af danskere: -Smil kan ikke gøres op i penge
Sille Brok og kæresten giver 3500 juletræer væk gratis. (Foto: TV2 Østjylland)

Julen er hjerternes fest og den tid på året, hvor mange af os er i det gavmilde hjørne. Et par fra Randers har dog taget gavmildheden til nye højder, eftersom de forærer 3500 juletræer fra deres egen plantage væk.

Det er Sille Brok og kæresten, der efter de så en mor efterlyse et billigt juletræ på Facebook besluttede sig for at dele ud af deres mange træer.

– Moren søgte et billigt træ eller et reservetræ i plastik. Jeg synes, at det er synd, nogle ikke har råd til et juletræ til juleaften. Så det vil vi gerne bidrage til, at de får, siger hun til TV2 Østjylland.

Plantagen ligger ved Spentrup nord for Randers, og siden Sille Brok torsdag annoncerede på Facebook, at der her var gratis juletræer, er det strømmet til med besøgende.

Og en masse ros er røget parrets vej.

– Jeg synes, at det er en fin tanke, at de vil hjælpe andre. Mange på Facebook har meldt sig til et træ, og det er fint, lyder det fra en af de glade modtagere, Per Jensen, til TV2 Østjylland.

En del undrer sig nok over, hvorfor Sille Brok og kæresten ikke i stedet tager 100 kr. pr. træ, for i sidste ende bliver det jo så pludselig til en god sjat penge deres vej.

Men pengene betyder ikke noget for dem.

– Smil kan ikke gøres op i penge. Alle de glade mennesker der har været her, det er helt fantastisk, fortæller Sille Brok, der bare er glad for at kunne bidrage til, at flere får en god jul.

– Mange siger tusind tak og efterlader hjemmebag eller en flaske rødvin. Nogle kom endda ud med børnetøj, for at det ikke skal være løgn. De fandt ud af, at vi venter en pige til april, fortsætter hun.

En hel masse folk er i hvert fald meget taknemmelige for et gratis juletræ. I sidste ende kommer det nok børnene til gode.

Sådan lyder det i hvert fald fra Per Jensen.

– Nu kan Diana (Pers datter, red.) få for et par 100 kr. mere i julegave, afslører han nemlig.

Rent faktisk havde parret i Spentrup alligevel planlagt at rydde plantagen for træer og lægge den ud i jord. Nu får en masse gavn af træerne.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu