ANNONCE

Hund tæsket til døde

19. oktober 2020 22:21 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

The Sopranos-skuespilleren Janis Dardaris anklager sin svoger for at have mishandlet sine to hunde. Den ene døde af sine kvæstelser.

Hund tæsket til døde
Skuespiller Janis Dardaris' malteser-hund er blevet banket ihjel. Den anden hund overlevede en grov mishandling. Foto: Herbert Tohler /Panthermedia/Ritzau Scanpix

Noget tragisk har ramt skuespillerinden Janis Dardaris.

Da hun i forbindelse med en rolle i et stykke var nødt til at rejse væk fra sin lejlighed og sine to hunde, fik hun sin søster til at se efter begge dele.

Men det ansvar har åbenbart været for stort for søsterens kæreste, der angiveligt har banket de to hund. Den ene så meget, at den døde.

Det skriver Daily Mail.

Låste sig selv ind

Da turen gik til South Carolina for Janis Dardaris i forbindelse med arbejde, bad hun sin søster om at se efter hendes lejlighed, hvor de to maltesere Frankie og Alex var alene hjemme. Det var hendes opgave at se efter hundene.

Det var også derfor, at Janis Dardaris’ svoger kunne låse sig selv ind, da han en dag tog forbi lejligheden.

Ifølge en anklage mod den 36-årige svoger har han mishandlet de to hunde på det groveste. Han skulle have banket den 11-årige hund Alex til døde, hvorefter han skulle have grebet fat i 12-årige Frankie og taget ham med op på taget af bygningen.

Her har han på sadistisk vis tortureret Frankie ved blandt andet at slå, sparke, kaste og jagte hunden. Til sidst tog han hunden med ned i lejligheden igen, hvor han efterlod den, så den døde.

Den voldsomme handling, der foregik på taget, har en beboere i bygningen overfor fanget på video. På videoen kan en person ses jagte en hvid hårbold for derefter at sparke og smadrer den ned i et trappetrin. Det kan dog være svært at identificere, hvilken person der er på videoen.

Issyl i hjertet

Det var også beboeren, der kontaktede politiet.

Da de ankom til lejligheden afskrev de chancerne for, at Alex overlevede. Til gengæld hastede Frankie på dyrehospitalet, hvilket medførte, at han overlevede.

Papirer fra dyrehospitalet viser, at Frankie havde brud på kraniet to steder, brud på to ribben og en permanent skade på venstre øje.

– Jeg får den værste fornemmelse i maven, når jeg tænker på, hvad der skete – det føles som en issyl i hjertet. Det er et mareridt, har Janis Dardaris sagt om den voldsomme hændelse.

Særligt har skuespillerinden eftersøgt at få at vide, hvorfor svogeren kunne finde på at udføre sådanne handlinger mod to forsvarsløse hunde.

I november blev den 36-årige svoger anholdt. Han sigtes for grov mishandling af dyr. Det menes, at han kan få op til to års fængsel, hvis hans skyld bevises i retten. Han har afvist alle anklager.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu