ANNONCE

Hundedyr ny telefon har stort problem

18. april 2019 22:52 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Samsungs nye foldbare topmodel er havnet i modvind.

Hundedyr ny telefon har stort problem
Den nye, smarte telefon koster 2000 dollars. (Foto: Scanpix)

Samsungs nye foldbare telefon  -Samsung Galaxy Fold – er snart på gaden, og den kommer til at koste på den smertefulde side af 10.000 kroner herhjemme.

Der er dog et problem – et ret stort et af slagsen endda. For adskillige journalister har allerede modtaget eksemplarer af telefonen, og flere af dem har problemer.

Telefonen kan nemlig knække. Det er sket for journalister fra blandt andet medierne The Verge og CNBC.

En video fra CNBC viser en video, hvor venstre halvdel af telefonen lyser op, mens højre halvdel ikke fungerer. Journalisten bag siger, at hans telefon var helt død efter to dage.

Den nye telefon er på størrelse med en normal telefon, men kan foldes ud så den bliver lige så stor som en tablet. Det er meningen, at den skal virke både når den er foldet ud og når den ikke er.

Ifølge Samsung skal telefonen kunne holde til at blive åbnet og lukket 200.000 gange – 100 gange om dagen i fem år.

Den kommer på gaden i USA den 26. april.

Samsung bekræfter at de har hørt om, at telefonen kan gå i stykker og lover, at de vil kigge på hvert enkelt problem, folk har oplevet.

Telefonen kommer med et tyndt lag plasticfilm, der skal beskytte skærmen – men både journalister, der har fjernet filmen og journalister, der ikke har, har oplevet at skærmen går i stykker.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu