ANNONCE

Derfor lugter hundens poter af popcorn

5. juli 2019 10:31 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Du er ikke skør. Din hunds poter lugter af popcorn.

Derfor lugter hundens poter af popcorn
Hvis din hunds poter lugter af popcorn, betyder det ikke nødvendigvis, at den er syg. Genrefoto.

Hvis din hunds poter lugter af popcorn i særlig høj grad, eller snarere smørsyre eller gammel ost, bør du være bekymret og tage affære. Sådan lyder rådet fra Gentofte Dyreklinik til hundeejere, der måske undrer sig over, at poterne på deres bedste ven afgiver en noget særegen lugt.

Huffington Post skriver, at den særlige lugt af popcorn eller andre former for snacks i sig selv er normal. Som hundeejer skal du altså være klar over, at der er forskel på, om din hunds poter lugter af popcorn i lille eller høj grad.

Ifølge Gentofte Dyreklinik bør tørre og rene poter, der lugter lidt af popcorn, ikke give anledning til bekymring. Men er lugten mere kraftig end det, og kammer den over i gammel ost, så skal du overveje at kontakte din dyrlæge.

Sunde poter lugter af popcorn

Lugten i sig selv kommer af gær og bakterier, der sætter sig fast i poterne, når hunden morer sig udenfor  og der er altså ingen grund til bekymring, hvis bare poterne lugter lidt af snacks. Ifølge Gentofte Dyreklinik bør du først blive bekymret, hvis lugten bliver kraftig, og hvis hunden i øvrigt begynder at slikke og bide i sine poter.

Gør hunden det, kan der være opstået en infektion, og i så fald bør du søge dyrlæge.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu