ANNONCE

Hurtigt arbejde: Nu er død mand identificeret

31. januar 2020 15:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet var løbet tør for id-muligheder. Så trådte offentligheden til.

Siden søndag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejdet intenst på at finde identiteten på en mand, der blev fundet livløs i strandkanten på Hummingen Strand, Lolland, i løbet af formiddagen.

Se mere video hos Local Eyes

Det var trods ligsyn endnu ikke lykkedes fredag formiddag, og derfor offentliggjorde politikredsen en række detaljer og billeder af mandens effekter, så offentligheden måske kunne finde mandens identitet.

Det viste sig at være en god idé. I en opdatering skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi nemlig, at manden med stor sandsynlighed er blevet identificeret. I hvert fald i en sådan grad, at de pårørende er blevet underrettet.

“Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nu fundet frem til, hvem den afdøde uidentificerede mand med stor sandsynlig kan være, og takker derfor mange gange for hjælpen med identificeringen”, skriver politiet.

Fundet i vandet

Newsbreak.dk skrev om fundet søndag, hvor vagtchef Stefan Jensen kunne fortælle, at en forbipasserende havde set en livløs person ligge i vandkanten. Ved ankomst omkring klokken 10 formiddag kunne det konstateres, at det var en fuldt påklædt mand, men hans identifikation var politiet ukendt.

– Jeg kan sige, det er en mand. Andet ved vi faktisk ikke endnu, sagde vagtchefen.

Mandag blev der gennemført ligsyn, men undersøgelserne har altså ikke givet svar på, hvem den døde er. Det kunne billederne af en vielsesring og andre smykker, manden bar, så til gengæld være behjælpelige med.

Han var iført orange trøje med skrift, mørke joggingbukser, blå Nike-kondisko og en mørk jakke med pelskant på hætten. Manden bar et armbånd samt en vielsesring på højre hånd med teksten ”Bruni (et uendelighedstegn) 7.7.17”, og så havde han to ørenringe i venstre øre.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu