ANNONCE

Husker du Bjørn fra tv? Nu er han død

2. september 2019 20:29 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Familien deltog i rørende og fremragende TV-dokumentar om den frygtelige sygdom. Nu har Bjørn fået fred, 52 år gammel.

Bjørn Jacobsen, hvis sygdomsforløb blev nænsomt og intimt skildret i en DR-dokumentar, er død søndag aften. Han nåede 52 somre. I dokumentaren “En stille forsvinden” skildres Bjørn Jacobsen og familiens liv. Bjørn var syg med Alzheimers.

Det var en lungebetændelse, der endte med at tage livet fra den voldsomt svækkede mand, der i flere år har været diagnosticeret med den frygtelige sygdom. Klokken 19 søndag fik han fred, skriver DR.dk.

Julie Rubow, Bjørns kone gennem 24 år, skriver selv om tabet på sin Facebook-profil.

 Nu er der ikke flere kampe at kæmpe for Bjørn, og vi ønsker hans sjæl får fred ved glæden over alt, hvad han har udrettet i livet, på trods af hans alt for tidlige død.

I dokumentaren, der flere gange er løbet over skærmen, får vi flere rørende og intime indblik i livet for familien, der består af den tidligere bankdirektør Bjørn Jacobsen, hans hustru Julie og deres tre sønner, Mads, Simon og Sebastian.

Bag den står DR-journalist Per Wennick og fotograf Lars Schou.

– Nu er Bjørn død. Det skærer mig i hjertet. For Bjørn blev en god ven – med varme, humor, eftertænksomhed og livsvilje. Men jeg er på sin vis også lettet. Nu er hans lidelser forbi. Mine tanker går til hans dejlige familie. Æret være Bjørns minde, siger førstnævnte til DR.dk.

Du kan se dokumentarens tre afsnit på DR TV.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu