ANNONCE

Husker du det kælne æsel Alex? Nu er dette sket

24. januar 2020 21:26 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet har fået over 50 henvendelser fra personer, der gerne vil have Alex.

Husker du det kælne æsel Alex? Nu er dette sket
Æslet Alex har fået et nyt hjem og skal flytte i weekenden. Foto: Bornoholms Politi.

Det er ikke hverdagskost, at politiet auktionerer et æsel bort. Og da slet ikke på Bornholm.

Det var dog det, der skete i denne uge. 

Artiklen fortsætter under videoen

Bornholms Politi var kommet i besiddelse af æslet Alex.

– Vi fik en anmeldelse om misrøgt af dyr – herunder æslet – et bestemt sted. Det reagerede vi på og vi har været ude at besigtige dyret og det viser sig, at Axel slet ikke har kunnet gå med sine hove, siger Morten Toborg, der sammenligner situationen med nogle meget slemme nedgroede negle hos et menneske, sagde politikommissær Morten Toborg fra Bornholms Politi i den forbindelse til Newsbreak.dk

Aflives normalt

Ejeren blev efterfølgende pålagt at behandle skaderne på æslet, hvilket han dog ikke har efterkommet. Derfor beslaglagde politiet æslet.

Og så var gode råd dyre:

– Det man normalt gør, det er at man afliver dyret – det er vi ikke så meget for – eller forsøge at sælge det, som vi nu gør, sagde politikommissæren videre.

Nu er der altså godt nyt i sagen, oplyser Bornholms Politi, der beskrev Alex som “en tam hingst, 17-18 år og meget kælen og kontaktsøgende”.

Overvældende interesse

Bornholms Politi har modtaget over 50 henvendelser fra folk i hele landet, der rigtig gerne ville give Alex et godt, nyt sted at bo.

“Vores dyrevelfærdsenhed har gennemgået henvendelserne, og efter at have besigtiget stedet, har vi fundet et helt fantastisk nyt hjem til Alex her på øen”, skriver Bornholms Politi.

Alex flytter i løbet af weekenden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu