ANNONCE

Hvem er denne døde mand?

14. november 2020 20:19 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

For knap et år siden blev en ung mand fundet bevidstløs af druk på station i Berlin. Han døde nogle dage senere - nu efterlyser politiet ham med billeder.

I december 2019 blev en ung mand fundet bevidstløs af druk ved U-bahnstationen Seestrasse i Berlin af en tilfældigt forbipasserende. Den døddrukne mand blev hasteindlagt til intensiv behandling, men han døde efter seks dages indlæggelse.

Siden har politiet i Berlin forsøgt at identificere manden, der officielt døde af alkoholforgiftning. Det er stadig ikke lykkedes, og derfor har politiet nu på sin hjemmeside offentliggjort et billede af manden.

Billedet er taget i forbindelse med indlæggelsen, og han er altså ikke død endnu på foto. Manden døde den 22. december – seks dage efter at være blevet fundet bevidstløs. Desuden offentliggøres også et billede af mandens røde jakke.

Det fremgår ikke, om politiet er bekendt med mandens statsborgerskab, men det er trods alt utænkeligt.

Hvis nogen genkender manden, kan politiet i Berlin kontaktes på telefonnumer (030)4664-912444 eller via e-Mail vermisstenstelle@polizei.berlin.de

Manden beskrives som værende mellem 20 og 30 år gammel. Han er mellem 180 og 185 centimeter høj og har en slank figur.

Hans hår er mørkeblond med et let rødligt skær, og så har han tyndt skæg over overlæbe og på hagen. Den unge mand har et operationsar på omkring 10 centimeter under højre kraveben.

Da han blev fundet, var han iført en tyk, rød hættetrøje af mærket “HT-Fashion”, der desuden er foret med imiteret beige pels og er i størrelse large. Ud over det havde han en tynd, blå hættetrøje af mærket “Identic Man” i størrelse extra large på.

Hans boxershorts var neongule og fra Tommy Hilfiger, mens bukserne var sorte. Mandens sko var sikkerhedssko af mærket Cat og i størrelse 42.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu