ANNONCE

Hvem er ‘Emma’ med den lyserøde computer?

25. august 2020 17:16 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Du kan hjælpe politiet. Der må være én, der ved, hvem Emma er?

Politiet står lige nu med en række tyvekoster.

Men ved ikke, hvem ejerne er.

Blandt dem efterlyses ‘Emma’ med en helt speciel computer.

Hende kan du læse mere om længere ned i artiklen.

I galleriet over kan du se nogle af tyvekosterne. Det kan være, du kan genkende en eller flere af genstandene.

Sydøstjyllands Politi mistænker, at genstandene stammer fra indbrud begået i og omkring Fredericia i perioden fra december 2019 og frem. Genstandene kan dog også stamme fra indbrud andre steder i landet, skriver politiet i en pressemeddelelse.

For at få opklaret sagen og knyttet de mange formodede tyvekoster til den 31-årige mistænkte gerningsmand, som på nuværende tidspunkt sidder varetægtsfængslet, har Sydøstjyllands Politi brug for borgernes hjælp.

De beslaglagte formodede tyvekoster

100 af de 300 genstande har allerede fundet tilbage til deres rette ejere, men Sydøstjyllands Politi mangler fortsat at knytte de resterende 200 genstande til konkrete indbrud og rette ejere.

‘Emma’

De formodede tyvekoster består af diverse smykker, urer, solbriller, parfumer, udenlandsk valuta fra mange forskellige lande, el værktøj, elektronik i form af bærbare computere, kameraer, mobiltelefoner, tablets, tasker, jakker og sko.

Iblandt kosterne er der også en lyserød Asus bærbarcomputer, hvor der fremgår en bruger med navnet ’Emma’, når computeren starter.

Har du haft indbrud og kan nogle af genstandene være dine, så har du mulighed for at gennemse de beslaglagte genstande i Fredericia, Sydøstjyllands Politi.

Hvis du ønsker det, genkender tingene eller har oplysninger i sagen, så kontakt Sydøstjyllands Politi på telefonnumer 114.

“Du skal naturligvis kunne godtgøre på den ene eller anden måde, at en genstand er din for at få den udleveret”, skriver politiet.

Del del del

“Del også gerne oplysningerne og billederne i dit netværk, så flest mulige får set de formodede tyvekoster”, opfordrer politiet.

Genkender du nogle af tingene på billederne eller har du andre oplysninger, der kan hjælpe politiet med at opklare sagen, så kontakt Sydøstjyllands Politi på telefonnummer 114.

“Kun på den måde kan gerningsmanden blive retsforfulgt og de beslaglagte sager finde retur til rette ejermænd”, skriver Sydøstjyllands Politi.

Du kan se alle tyvekosterne HER.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu