ANNONCE

Hvem har set knivstikker med skeletmaske?

25. december 2011 17:16 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Hvem har set knivstikker med skeletmaske?
Billede mangler

På trods af stiklæsioner fra en 12 cm lang kniv i lunger, bryst, arme og ansigt overlevede en 19-årig mand at blive overfaldet af en indbrudstyv i aftes.
Knivstikkeriet skete klokken 21.15 i den 19-åriges opgang ved Hornemans Vænge i Valby ved København, efter han havde luftet sin hund.
“Da han kommer tilbage og låser sig ind i opgangen kan han høre noget ballade længere oppe i opgangen. Og da han når op til sin lejlighed, ligger der et halvanden meter langt koben foran døren,” fortæller politikommissær Bent Bent Balthzer Sørensen fra Københavns Politi Station City til Newspaq.
Kort efter kommer gerningsmanden farende ned fra tredjesalen og forsøger med en 12 cm lang tveægget kniv at true den 19-årige til at åbne døren.
“Det vil han så ikke, hvorefter gerningsmanden stikker ham i venstre bryst, der punkterer lungen, og i midten på brystbenet. Derefter blive han stukket midt i maven lige over mavesækken. Bagefter bliver han stukket på hænder og arme, da han forsøger at være for sig,” fortæller Bent Baltzher Sørensen.
Da offereret forsøger at gribe fat i gerningsmanden bliver han snittet i ansigtet lige under næsen, hvorefter gerningsmanden stikker af.
Politiet har søndag afhørt den 19-årige, der efter knivstikkeriet svævede mellem liv og død.
Han beskriver gerningsmanden som dansker, fedladen, 20 til 25 år, 180-185 cm høj med kort lyst hår. Han var iført en North Face-jakke med hætte, sorte bukser og sorte sko. For ansigtet bar han en skeletmaske.
Det var et juleselskab i opgangen, der anmeldte episoden til politiet. Og her efterlyser man vidner, der har set gerningsmanden.
“Vi søger flere vidner, der har kendskab til, hvad der er sket. De må meget gerne tage kontakt til politiet på 114,” siger Bent Baltzher Sørensen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu