ANNONCE

Hvor var du den 1. januar?

15. januar 2021 11:39 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Østjyllands Politi efterlyser et par, der hjalp et formodet voldtægtsoffer hjem nytårsnat

Opdatering: Østjyllands Politi er nu i kontakt med parret. Den historie kan du læse HER.

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med en kvinde og en mand, som tidlig morgen den 1. januar fulgte en 25-årig kvinde hjem fra Frederiks Allé ved Musikhuset i Aarhus.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

Den 25-årige anmeldte senere, at hun kort inden, hun mødte parret, havde været udsat for voldtægt, og den sag er politiet nu i gang med at efterforske.

Overvågningen på stedet viser, at kvinden og manden lidt over klokken 5 møder den 25-årige, da hun sidder på en trappe mellem Musikhuset og Scandinavian Center i Aarhus.

Den 25-årige er beruset og har svært ved at holde balancen, og parret tager hende under armen og hjælper hende på vej, skriver politiet.

Fulgte hende hele vejen hjem

Ifølge den 25-årige fulgte de hende hele vejen hjem til et familiemedlem, der bor på Skt. Pauls Gade.

– Vi vil meget gerne i kontakt med kvinden og manden, da vi vurderer, at de kan have vigtige oplysninger i sagen. Desværre er billederne fra overvågningen meget utydelige, og der er ikke noget nøjere signalement af parret. Men vi tror, at man ville kunne huske episoden, og vi håber, at parret kontakter os, så vi kan få en snak med dem, siger politikommissær Anders Schouby.

Er det dig, der fulgte den 25-årige hjem, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu