ANNONCE

HVR: Energitilskud på mindst 25.000 kr.

22. oktober 2011 07:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
HVR: Energitilskud på mindst 25.000 kr.
Billede mangler

Hvis regeringens kommende energirenoveringspulje skal blive en succes, skal den kaste mellem 25.000 og 50.000 kroner af sig i tilskud, mener Håndværksrådet. 
 
Efter nytår erstatter regeringen håndværkerfradraget med et nyt energirenoveringstilskud, der skal give et tilskud til grønne renoveringsprojekter. Men hvis at den kommende energipulje skal sætte gang i byggesektoren, erhvervslivet og ikke mindst energirenoveringer, så er det nødvendigt, at tilskuddet bliver tilstrækkelig stort for at gøre det attraktivt for boligejerne.
 Annonce: Foretag en sikker investering og få 15-20% i årligt udbytte i 20 år
 
Vi skal op omkring et tilskud på 25.000 til 50.000 kroner, for at den her pulje kan rykke noget. Energirenoveringer kan nemt komme op over 100.000 kroner, og her nytter det ikke noget, at det reelle tilskud for eksempel er på 5000 kroner, som tilfældet er med det aktuelle håndværkerfradrag. Tilskuddet skal være langt højere, før at boligejerne får øje på at efterisolere og energirenovere, siger Frank Korsholm, politisk chef hos Håndværksrådet, til Energihjem.dk.
 Dobbelt succes
Energirenoveringer såsom jordvarmeanlæg, solceller og andre grønne energiløsninger er økonomisk større investeringer, og derfor er det vigtigt, at tilskuddet til energirenoveringer bliver så højt og attraktivt, at boligejere og håndværkere kan se en gevinst i puljen.
 Annonce: Få B.T leveret hver dag i en måned. Klik her
 
Hvis at beløbet er så stort, som jeg her nævner, kan det ende med både at blive en succes for boligejere og erhvervslivet, hvilket vil få gang i væksten og betyde ansættelser af nye medarbejdere, fordi der kommer flere opgaver ind. Men det er klart, at tilskuddet skal være attraktivt. Men bekymringen er selvfølgelig, at det bliver en lille pulje pga. den slunkne statskasse, siger Frank Korsholm.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu