ANNONCE

I dag kan du (måske) se din årsopgørelse

6. marts 2020 06:18 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Efter planen skal årsopgørelsen være tilgængelig 9. marts. Det ses dog ofte, at den er tilgængelig fredagen før.

Egentlig hedder Skattestyrelsens officielt udmeldte dato for, hvornår du kan tjekke din årsopgørelse 2020 9. marts.

Alligevel tør vi på Newsbreak.dk godt sige, at der er i hvert fald en pæn chance for, at den bliver tilgængelig allerede i dag, 6. marts.

Artiklen fortsætter under videoen

Både i 2019, 2018 og 2017 har det således været muligt at tilgå opgørelsen allerede fredag aften inden den officielle dato mandag.

Til Ekstra Bladet siger underdirektør i Skattestyrelsen Karoline Klaksvig onsdag, at man bestræber sig på at åbne for adgangen inden mandag den 9. marts:

– Hvis vi er klar til at teste systemerne før mandag, så vil vi gøre det, og det bestræber vi os på. Men hvornår det lige bliver, det kan jeg ikke sige, siger hun.

Det skal du være opmærksom på

En vigtig ting at være opmærksom på er, at du efter at have modtaget årsopgørelsen skal huske at tjekke oplysningerne i den. For selv om Skattestyrelsen får langt de fleste oplysninger automatisk, så er der nogle felter, du selv skal have styr på – og det kan have stor betydning for dit resultat.

Det forventes, at omkring 700.000 personer rent faktisk har ændringer til årsopgørelsen. Halvdelen af de borgere, der har ændringer til årsopgørelsen, har ændringer til kørselsfradraget, lyder det fra Skattestyrelsen.

I galleriet over artiklen kan du se en række andre ting, Skattestyrelsen mener, det er en god idé at tjekke efter. Desuden er der nogle ændringer, du skal være opmærksom på – men ikke gøre noget ved.

Fristen for at indberette ændringer til årsopgørelsen er den 1. maj 2020.

Skal du have penge tilbage, står de på din konto den 3. april 2020.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu