ANNONCE

I dag skal du huske en vigtig ting: For bøden er netop blevet dyrere

25. marts 2018 13:32 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

1. marts satte Q-park bødetaksterne op - 25. marts skifter vi til sommertid.

Der er bare nogle for hvem, det hele ikke kører fuldautomatisk. Ure for eksempel. De stiller ikke altid sig selv, og to gange om året er det for nogle et problem. Natten til søndag skiftede vi til sommertid, og selv om det betyder mere solrige aftener, så betyder det også forvirring.

Sommertid etableres ved at stille uret en time frem. Reelt set har du i nat mistet en time. Så har du endnu ikke stillet dit ur, så vil det i stedet for 12.00 vise 11. Kan du forestille dig et sted, det bliver et problem? Tidsbegrænset parkering for eksempel.

– Det er vores opgave at mindske misbruget af parkeringspladserne på de områder, hvor vi fører opsyn. Det kan vi kun gøre ved at kontrollere, at bilernes P-skiver er indstillet korrekt, og vores P-vagter kan kun forholde sig til det, som P-skiven viser, siger direktør hos parkeringsadministrationsfirmaet Q-Park Alex Pedersen i en pressemeddelelse.

To eksempler; du kigger på uret i bilen, før du justerer din manuelle p-skive, eller din elektroniske p-skive er ikke rettet, så den indstiller automatisk. I begge eksempler vil du givetvis have mistet en times parkering – hvilket til syvende og sidst kan koste dig dyrt. I år endnu dyrere.

Q-park, der varetager opsyn og bødeudskrifter adskillige steder i landet, har nemlig per 1. marts sat bødetaksten op. Klik dig gennem galleriet over artiklen og bliv klogere på sommertid og bødetakster.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu