ANNONCE

I det røde felt på grund af Trump

19. oktober 2020 10:16 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

John Fogerty kræver, at den amerikanske præsident holder fingrene fra ikonisk mega-hit. .

Den amerikanske præsident har fået John Fogerty, forsanger i legendariske Creedence Clearwater Revival og ophavsmand til bandets mega-hit ‘Fortunate Son’, helt op i det røde felt.

Ifølge TMZ har Trump brugt nummeret i sin kampagne i forbindelse med præsidentvalget den 3. november og det er i den grad faldet stjernen for brystet. Det fremgår da også med alt tydelighed af et opslag, stjernen har delt på Twitter, hvor han forlanger, det stopper omgående. Se opslaget længere nede i artiklen.

Her lægger John Fogerty ikke fingre imellem og mere end antyder, sangen tager afstand til netop personer som Donald Trump, og at præsidenten på ingen måde er hans ‘kop the’.

“Jeg skrev denne sang, fordi jeg som veteran væmmes ved, at nogle mennesker slipper for at tjene vores land, fordi de nyder politiske og økonomiske privilegier. Og om velhavende mennesker, der ikke bidrager med en rimelig andel af skatterne,” skriver han blandt andet.

Donald Trump slap helt og aldeles for militærtjeneste. Først fik han udsættelse under sine studier og senere blev han erklæret uegnet på grund af lidelsen ‘knoglesporer’, skriver TMZ.

Med sit krav og sin afstandstagen fra Trump slutter John Fogerty sig til koret af en lang række andre kunstnere, blandt andre Neil Young, Aerosmith, Rihanna, Adele, Rolling Stones også afdøde Tom Pettys familie, der føler sig trådt på via præsidentens brug af deres musik.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu