ANNONCE

I frontalt angreb på Løkke

2. april 2021 12:52 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

'Du kan ikke være det bekendt', skriver Søren Pind i fredagens Berlingske

I frontalt angreb på Løkke
Arkivfoto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix

Engang var de tætte, men efter Søren Pind forlod sin ministerpost og politik – og efter tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har meldt sig helt ud af Venstre – så har det stået lysende klart, at de engang så varme følelser mellem de to store hanelefanter for længst er kølnet gevaldigt.

Og er man ikke sikker, så bliver man det i hvert fald, når man læser fredagens brutale svada i Berlingske fra Søren Pind mod sin gamle chef.

For selvom Søren Pind indleder kommentaren med ‘Kære Lars’, så skal man lede længe efter den venlige stemning.

Søren pind er tydligt skuffet over, at Lars Løkke er gået solo og barsler med et nyt politisk projekt, der måske ender i et helt nyt politisk parti, der ifølge Søren pind kan splitte det borgerlige Danmark i endnu højere grad, end det i forvejen er.

Du kom for sent. Dit nye parti vil splitte det borgerlige yderligere ad, genere dit gamle parti, og, når du en dag ikke er længere, vil det forsvinde ud af dansk politik igen‘, skriver Søren Pind blandt andet og fortsætter:

Gamle ven, det her projekt handler kun om dig. Din forfængelighed. Og din vrede over det, der er overgået dig‘.

Find et andet sted

Søren Pind råder i stedet Lars Løkke til at finde et helt nyt projekt at kaste sin energi på.

Jeg synes ikke, du kan være det bekendt. Jeg kan godt forstå din vrede. Men det gik ikke længere. Du har haft din tur. Brug dit fænomenale talent på at få styr på tingene og find et andet sted at udløse din kreativitet og forandringsevne‘, skriver Søren Pind.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu