Disse ting må du ikke skylle ud i håndvasken

18. september 2017 08:08 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hvis du ikke er fan af tilstoppede afløb, er det en god idé ikke at hælde alt muligt ned i dem.

De fleste af os har nok på et eller andet tidspunkt stået og stirret på ned i håndvasken i køkkenet, der er fyldt med væske, der bare ikke vil skylles ud. Der kan gode råd være ret dyre, men til alt held kan man jo ty til nettet for at finde gratis råd for, hvordan man får sat gang i afløbet i håndvasken igen.

Det løser dog ikke nødvendigvis ens problemer med en tilstoppet vask på den lange bane, bare fordi man renser proppen, styrthælder kogende vand i håndvasken og gennem afløbet og svupper løs med en svupper for at få gang i cirkulationen igen.

Selv, hvis man får vand og skidt til at løbe igennem, risikerer man at stå med samme udfordring igen i den nærmeste fremtid, hvis ikke man faktisk undlader at hælde ting i håndvasken, der risikerer at stoppe den til.

For ved du faktisk, hvad du må hælde ud i din håndvask, og hvad du aldrig nogensinde skal skylle i den retning?

Klik dig gennem galleriet og få syn for sagen.

Alt om opvaskeren

Håndvasken er i øvrigt ikke husets eneste stykke hårde hvidevare, Newsbreak.dk har haft under kærlig behandling.

Vidste du eksempelvis, at vi har omtalt de 10 ting, du aldrig må sætte i din opvaskemaskine? Her kan du også lære om flyverust, der opstår, når dele af rustfrit stål vaskes sammen med ting der er rustne eller ikke er lavet af rustfrit stål.

Hvis bestikholderen i opvaskeren har fået revner, risikerer du flyverust, der kan være irriterende at slippe af med. Det samme kan glaspest og mælkede glas, men man kan lære meget mere om den slags ved at læse den fulde artikel om emnet:

10 ting du aldrig må sætte i opvaskemaskinen.

Kilde: Idenyt. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu