ANNONCE

I rædselsulykke: Kørte 140 i timen

7. april 2021 20:05 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk og Ritzau Info

Den amerikanske golfstjerne Tiger Woods kørte op mod 140 kilometer i timen, da hans bil røg af vejen

I rædselsulykke: Kørte 140 i timen
Woods' ulykke skete med 140 i timen. Foto: Scanpix/Scanpix

Det gik meget stærkt, da Tiger Woods i slutningen af februar kørte galt i sin bil.

Den amerikanske golfstjerne kørte op mod 140 kilometer i timen på et sted, hvor man højst må køre, hvad der svarer til 72 kilometer i timen, da bilen røg af vejen.

Det oplyser Alex Villanueva, sherif i Los Angeles’ amt, på et pressemøde onsdag.

– Den primære årsag til ulykken var at køre i en fart, der ikke passede til vejforholdene, samt manglende evne til at håndtere vejens sving, siger sheriffen ifølge nyhedsbureauet AFP.

Ulykken efterlod Woods med alvorlige skader i højre ben.

Meget heldig

Ifølge Alex Villanueva er der ingen tegn på, at Woods ikke var i stand til at køre bil eller var distraheret, da ulykken skete. Woods har også selv givet grønt lys til, at resultaterne af undersøgelsen af ulykken kan offentliggøres.

Den 15-dobbelte majorvinder kan have ramt speederen ved en fejl, siger kaptajn James Powers onsdag ifølge AFP. Woods selv kan ikke huske, hvad der er sket.

Alex Villanueva har tidligere sagt, at Woods var “meget heldig” med at overleve ulykken. Woods er ikke blevet sigtet for ulykken.

En levende legende

Den 45-årige amerikaner anses som en af golfhistoriens allerbedste spillere og er en levende legende i sporten.

Han har vundet alle fire majorturneringer mindst tre gange og er på en delt førsteplads på listen over spillere med flest sejre på PGA-touren.

Inden ulykken var han i gang med genoptræningen efter sin femte alvorlige rygskade i karrieren. Håbet var, at han kunne være klar til US Masters, der starter torsdag, men den plan er altså røget i vasken.

Stjernens mange nedture

I det hele taget har Tiger Woods liv været præget af voldsom turbulens i de senere år. Nedtur har fulgt nedtur.

Ulykken tirsdag er således den tredje, hvor politiet har været involveret.

I 2009 torperede han en brandhane og endte bagefter i et træ. Dette uheld blev i øvrigt starten på afsløringerne af de mange affærer, han havde haft kørende i årevis. En skilsmisse og et massivt forbrug af alkohol og medicin fulgte.

I maj 2017 fandt politiet i Florida Tiger Woods snorksovende i sin bil, som holdt skævt parkeret ved vejsiden. Han blev tiltalt for at have kørte med sløvende medicin i blodet. Pillerne havde han angiveligt taget på grund af smerter i ryggen.

Den engang så feterede goldstjerne er bestemt ikke ukendt med at ligge på operationsbordet. Han er blevet opereret fem gange i ryggen og fire gange i det venstre knæ.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu