I top: Prinsesses hemmelige kreation hitter

23. august 2019 04:59 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Det er efterhånden godt og vel et par måneder siden, prinsesse Madeleine udgav en børnebog. Den sælger stadig forrygende - på trods af, at Madeleine ikke har brugt sin prinsessetitel til at promovere bogen.

I top: Prinsesses hemmelige kreation hitter
Prinsesse Madeleine af Sverige har stor succes som børnebogsforfatter. Hendes bog "Stella og hemmeligheden", der blev udgivet den 4. juni, toppede med det samme salgs-hitlisten og sælger fortsat forrygende. Foto: Scanpix.

Tilbage i juni mĂĄned, helt præcist den 4. juni, debuterede prinsesse Madeleine af Sverige som børnebogsforfatter. Ved et præsentations-arrangement pĂĄ dagen ved Junibacken i Stockholm fortalte hun selv offentligheden om bogen, “Stella og hemmeligheden”, som i børnehøjde handler om selverkendelse og selvforstĂĄelse.

“Jeg hĂĄber virkelig, at vores bog kan fungere som en nøgle. At man kan sætte sig ned og have det godt med den. Men ogsĂĄ, at den kan hjælpe alle til at tale om disse spørgsmĂĄl. Den har været længe undervejs. Først skrev vi en bog til de 3-6-ĂĄrige, men skiftede sĂĄ spor til ungdomsskolealderen, hvilket føles helt rigtigt”, sagde prinsessen ved præsentationen.

Det skriver Svensk Dam.

Bogen blev udgivet både i fysisk format samt som lydbog og to dage efter lanceringen lå den i toppen af salgs-hitlisten hos net-boghandlen Adlibris. Det selvom Madeleine valgte ikke at bruge sin royale titel til at tiltrække læsere. Hun udgav den under forfatternavnet Madeleine Bernadotte.

Ifølge Svensk Dam sælger bogen stadig rigtig godt, selv om den nu har været på markedet i mere end to måneder.

“Der har været stor interesse for bogen og for sin kategori sælger den godt. Selvfølgelig toppede salget lige da den blev frigivet, men den sælger stadig godt. I betragtning af det emne, bogen tager op, vil salget sandsynligvis ogsĂĄ fortsætte en tid endnu”, har Elias Vieglins, PR-manager hos Adlibris, fortalt til mediet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu