Ian Marko Fog ny træner i Nordsjælland

16. april 2013 12:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ian Marko Fog ny træner i Nordsjælland
Billede mangler

Det bliver den tidligere landsholdsanfører Ian Marko Fog, der skal stå i spidsen for Nordsjælland Håndbold. Klubben, der i næste sæson skal spille i 1.division, har hyret Fog, hvilket skal være ” første skridt frem mod reetableringen af Nordsjælland Håndbold”, som det hedder i en pressemeddelelse.

Og den opgave er Ian Marko Fog klar på.

– Opgaven tiltaler mig meget, jeg skal være med til at bygge et helt nyt hold op fra grunden. Den ligner meget min tid i Sverige, hvor jeg overtog et hold der rykkede ned og mistede 11 spillere. Efter en svær start gik vi fra bunden hele vej mod toppen. Desværre manglede de sidste marginaler til en direkte oprykning, siger Fog, der i sidste sæson stod i spidsen for OV Helsingborg i Allsvenskan i Sverige, hvor holdet endte på en andenplads.

– Som aktiv har jeg spillet i fire forskellige lande heraf ni år i Bundesligaen, jeg har haft 25 trænere i min karriere som senior og har været anfører i mange klubber og på landsholdet. Dette giver mig en ballast, som jeg forsøger at videregive til mine spillere. Jeg er ydmyg omkring opgaven, men stiller store krav til mig selv og mine spillere. Glæden ved spillet skal dog stadig være i højsædet, siger Fog.

Sportslig ansvarlig i NH Peter Ingemann Bentsen er ikke i tvivl om, at Ian Marko Fog er den rette mand til at genrejse klubben.

– Med Ian Marko Fog som træner har vi taget det første skridt mod reetableringen af Nordsjælland Håndbold. Da vi forelagde projektet for Fog fandt vi ud af, at vore ideer var fuldstændig sammenfaldende, og vi var ikke i tvivl om, at han skulle være manden, som skulle stå i spidsen som cheftræner for Nordsjælland Håndbold, siger han i pressemeddelelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu