ANNONCE

Ibi Støvring bliver it-iværksætter på online modebutik

6. januar 2012 09:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ibi Støvring bliver it-iværksætter på online modebutik
Billede mangler

Hidtil har hun mest været kendt som tv-vært fra forskellige programmer, men fremover kan det være, at Ibi Støvring også bliver kendt som it-iværksætter.
 
Ibi Støvring er nemlig gået online med sit mode-site miinto.dk/ImiintoYou, der er lanceret i samarbejde med Skandinaviens største online modebutik miinto.dk.
 
ImiintoYou består af en række interviews med 24 kendte danskere, som hver især afslører deres inderste hemmeligheder og sjoveste eller mest anderledes oplevelser med mode. Hver måned i hele 2012, vises en kendt herre og en kendte dame på sitet.
”Det har været en hård proces, fordi jeg selv har haft ansvaret for at alt skulle klappe. Lige fra artwork over redaktionelt indhold til teknisk udvikling har jeg været med, og det gør også at man bliver så meget mere glad for resultatet”, siger ibi Støvring, der understreger, at hun dog ikke skal være e-købmand på fuld tid:
 
”Vi forventer at kombinationen af et fedt koncept og nogle super lækre modeprodukter vil give et fornuftigt salg. Det betyder dog ikke, jeg skal være e-købmand på fuld tid. Jeg har et fantastisk job, som jeg ikke kunne drømme om at forlade”.
 
ImiintoYou et gået i luften med bordtennisstjernen, Michael Maze på herresiden og sangerinden Saseline Sørensen på kvindesiden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu