ANNONCE

Igen igen: Bilister taget med vanvittig fart

19. april 2020 21:50 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet er ikke ligefrem tilfreds med bilisterne.

Igen igen: Bilister taget med vanvittig fart
115 kilometer i timen, hvor man må køre 80. Det kostede et klip. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi.

Denne artikel kunne være en, der er kopieret ind.

Desværre er virkeligheden en helt anden.

Igen i dag er der taget bilister med alt, alt for høje hastigheder på vejene. Denne gang på Krusåvej i Sønderborg Kommune.

Det vidner et tweet fra Syd- og Sønderjyllands Politi om.

“Sænk farten bare lidt er der skiltet med på vores fokusstrækningn på Krusåvej i Sønderborg Kommune”, starter tweetet, der også bedyrer, at den opfordring lod flere bilister sig sidde overhørig.

Hele 13 blev blitzet – en af dem med 115 kilometer i timen. Det gav vedkommende et klip i kortet.

“Vi kommer igen”, lover politikredsen.

Kæmpe stigning under krisen

Andelen af bilister, der kører for stærkt, når de passerer os, er næsten fordoblet sammenlignet med perioden, før Danmark lukkede ned.

“Og for at det ikke skal være løgn, er andelen af vanvidsbilister firedoblet – og nej, det er desværre ikke en forsinket aprilsnar”. skriver Rigspolitiet.

Transportminister revser bilister

Transportminister Benny Engelbrecht (S) er heller ikke just imponeret over danske bilisters ageren på vejene under krisen.

– Jeg er stolt af det samfundssind, som vi i disse dage viser hinanden, hvor vi holder afstand og hjælper venner og naboer, hvor vi kan. I samme ånd skal vi huske på, at selv en lille hastighedsoverskridelse på vejene er farlig – både for os selv og de trafikanter, vi møder på vores vej. Jeg vil derfor gerne opfordre til, at vi også husker at vise samme hensyn i trafikken og sætter farten ned – det gør en forskel, siger transportministeren og minder om, at der fortsat udføres hastighedskontrol.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu