ANNONCE

Ignorerede telefonen: Vågnede som millionær

12. august 2020 20:44 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Mistænkte beskeden for at være den "sædvanlige". Det var det ikke.

Ignorerede telefonen: Vågnede som millionær
Et ægtepar fik godt nyt. Foto: Scanpix

Det er fredag aften, der trækkes vindertal i det fælleseuropæiske lotteri Eurojackpot. Det spiller et par i 60’erne fra Greve Kommune med i – hver uge på abonnement. Parret er også vant til at vinde i ny og næ.

Således brummer telefonen af og til, når parret får en notifikation efter trækningen. Her plejer der at stå noget i stil med “tillykke med gevinsten på 50 kroner”. For nylig – en anden fredag – brummede telefonen igen. Parret var gået i seng.

– Min kone sagde med et grin: ”Det er nok bare den sædvanlige notifikation fra Danske Spil om de 50 kroner, vi har vundet på vores abonnement”. Vi tænkte ikke, det var vigtigt nok at stå op for og blev enige om at tjekke telefonen næste morgen, fortæller den mandlige del af parret til Danske Spil.

Det blev derfor en noget anderledes lørdag morgen, da manden stod op klokken fem for at gøre sig klar på arbejde.

Konen blev sur

Lørdag morgen stod manden op son den første, konen sov videre. Med tunge øjne fandt manden sin telefon frem og læste SMS’en, der ganske rigtigt var fra Danske Spil. Det var bare ikke det “sædvanlige” beløb, der stod.

– Jeg kunne næsten ikke trække vejret. På skærmen stod dette vanvittige beløb, og jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Så skyndte jeg mig ind til min kone, som umiddelbart blev sur over, at jeg vækkede hende. Lige indtil jeg fik forklaret, at vi altså havde vundet over to millioner kroner, fortæller han.

Manden, der ifølge Danske Spil blev dansk millionær nummer 3689, kunne slet ikke forstå, at drømmen om den store gevinst var gået i opfyldelse efter 30 års spilleri. Han for forvirret rundt i huset og var helt rundt på gulvet.

Så ringede han til sine børn.

Hårdt ramt

Børnene var heller ikke ovenud begejstrede for den tidlige morgenvækning. Den yngste vrissede ligefrem og spurgte, hvordan forældrene kunne finde på at ringe så tidligt. Så fik ungerne den gode nyhed.

– Vi fortalte, at vi havde vundet de her mange penge. Så gik gik ikke mere end en time, før den yngste stod i døren herhjemme med måbende ansigt. De var meget glade på vores vegne. De ved, hvor meget det betyder for os.

De seneste år har ikke været helt nemme for familien. Manden fik konstateret kræft for et par år siden og blev senere indlagt med en blodprop, der skulle hasteopereres. Selvom han er blevet rask efter både kræft og blodprop, er der stadig mén, som kan mærkes hver dag.

– Efter blodproppen blev jeg lam i højre side. Det har jeg fået genoptrænet langsomt, men jeg går stadig dårligt. Det har været en barsk tid for hele vores lille familie. Men endelig smiler solen til os nu, og der sker noget godt. Det er fantastisk, at vi nu kan se fremad, lyder det.

Den samlede gevinst lød på 2.085.130 kroner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu