ANNONCE

Ikea tilbagekalder farligt møbel

27. november 2018 08:22 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Du skal levere det tilbage til butikken.

Møbelkæden Ikea trækker et bord tilbage fra markedet.

Årsagen er, at en glasplade kan løsne sig.

I galleriet over artiklen kan du se billeder af bordet – samt andre varer, blandt dem nogle af de mest populære, der er tilbagekaldt af Ikea.

Især én vare, har skabt stor røre, da der – i USA – er registreret flere dødsulykker.

Ikea har modtaget kunderapporter om, at tillægspladen på Glivarp spisebord i hvidt glas kan løsne sig fra skinnerne og falde af.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Som en sikkerhedsforanstaltning beder Ikea derfor alle kunderne, der har et Glivarp spisebord i hvidt glas om at returnere produktet til Ikea.

“Alle vores produkter er testet og overholder gældende standarder og lovgivning. På trods af det har vi modtaget rapporter om, at tillægspladen på bordet er faldet af”, står der i meddelelsen.

– Der er risiko for, at tillægspladen løsner sig fra skinnerne, så den falder af. Kundernes sikkerhed har altid førsteprioritet i Ikea, og derfor har vi valgt at tilbagekalde det pågældende produkt som en sikkerhedsforanstaltning , siger Cindy Andersen, Business Area manager i køkkenafdelingen, Ikea of Sweden.

I Danmark er der på nuværende tidspunkt solgt cirka 150 styk af Glivarp spisebordet.

“Glivarp-spisebordet kan returneres i alle Ikeas varehuse, hvor prisen vil blive refunderet. Købsbevis/kvittering er ikke nødvendig for at få pengene tilbage”, slutter pressemeddelelsen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu