ANNONCE

Bond-babe ikke død alligevel

5. januar 2021 08:52 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Mærkværdig udvikling.

Bond-babe ikke død alligevel
Bond-baben Tanya Roberts er tilsyneladende ikke død. Arkivfoto: Scanpix

Newsbreak.dk skrev som mange andre nationale og ikke mindst internationale medier, at den tidligere Bond-babe Tanya Roberts er død. Det var primært baseret omkring sladdermediet TMZ’ oplysninger.

Selvsamme medie skriver nu, at det var en fejl, og der er tale om en fuldkommen overraskende mærkværdig misforståelse. Det viser sig nemlig, at Roberts’ egen agent meddelte, at hun var død. Hans oplysninger stammede fra Lance.

Lance er Tanya Roberts’ husbond. Forvirret? Forståeligt. Faktum er dog tilsyneladende, at Roberts ikke – som Newsbreak.dk ellers skrev – er død. Endnu. TMZ har mandag dansk tid talt med både agent og husbond, der bekræfter den besynderlige situation.

TMZ skrev, at Roberts – der umiddelbart var sund og rask – netop var vendt hjem fra en gåtur med hunden, da hun kollapsede. Efterfølgende blev hun indlagt på et nærliggende hospital. Her fik hun besøg af sin mand, siger han selv.

Han så hende åbne øjnene og række ud efter ham, men pludselig lukkede hun øjnene i og gav, beskriver han, tydeligt slip på livet. Derefter forlod Lance hospitalet og blev samlet op af Roberts’ agent. Lance fortalte derfor agenten, at Tanya Roberts var død.

Den melding giver agenten Mike Pingel videre til medierne, som derfor skriver, at hun er død. Det har så siden vist sig at være en ret markant overdrivelse.

Skuespillerinden er blandt andet kendt som Bond-baben Stacey Sutton i filmen A View to a Kill – på dansk Agent 007 i skudlinjen – med Roger Moore i hovedrollen. Den er fra 1985.

Hun gjorde sig siden også som en af birollerne i komedieserien That 70’s Show. Her spillede hun Donnas mor Midge, men stoppede da hendes mand Barry blev alvorligt syg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu