Ikonisk lastbil indtager Danmark – denne dag kommer den til din by

6. november 2018 18:36 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Igen i år kører Coca Colas julelastbil rundt i hele Danmark.

Coca Colas ikoniske jule-lastbil skal igen på juletur rundt i det ganske land.

(Du kan se i galleriet over artiklen, hvornår den parkerer i din by).

I år er der noget helt nyt ‘med i lasten’.

Det oplyser Coca Coca Danmark i en pressemeddelelse.

I år besøger julelastbilen 31 steder på sin vej gennem landet, og hvert sted inviteres de lokale indbyggere til at nyde iskold Coca-Cola.

Da julelastbilen besøgte Danmark sidste år, blev det et stort tilløbsstykke, som titusindvis af danskere flokkedes om. Derfor var der hos Coca-Cola Danmark heller ingen tvivl om, at julelastbilen igen i år skulle ud på tur.

Som noget nyt kan man i år også få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. Du skal dog lige gøre en lille indsats. Til gengæld vil den være af den gode slags – du kommer nemlig til at støtte de, der har ekstra brug for hjælp i julen.

Doner til Mødrehjælpen og få en minijulelastbil med hjem

Når julelastbilen ankommer til en ny by, vil der naturligvis blive serveret iskold Coca-Cola til de besøgende. Som noget nyt i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

– Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene, siger Peter Hædersdal.

“Julelastbilens tur begynder den 16. november, hvor den besøger Frederiksberg som det første stop på ruten”, står der i pressemeddelelsen.

Hvornår den når til din by, kan du altså se i galleriet.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu