ANNONCE

Ikonisk pistol under hammeren

12. november 2020 06:44 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Nu kan Sean Connerys originale skydevåben fra den første James Bond film blive din.

En helt særlig genstand kan skifte ejer, når Californien baserede Julien’s Auctions afholder auktionen ‘Icons & Idols Trilogy: Hollywood‘ i Berverly Hills den 3. december.

Blandt auktionsnumrene er nemlig den originale Walther PP pistol, Sean Connery benyttede i rollen som James Bond i ‘Dr. No’ fra 1962, der var den allerførste i rækken af de hæsblæsende film om legendariske agent 007. Det skriver blandt andet People.

“I filmdebuten for karakteren ​​James Bond bruger Connery dette våben gennem hele filmen. Pistolen har bidraget til at skabe og definere James Bond karakteren i bøger, på film og medierne gennem de seneste seks årtier,” skriver auktionshuset i en pressemeddelelse.

Som det ligger i auktionens navn, er det Hollywood rekvisitter, det handler om denne dag og der kommer adskillige spektakulære genstande under hammeren.

I auktionskataloget finder man blandt andet én af flere hjælme, der blev benyttet af Tom Cruise i rollen som Pete ‘Maverick’ Mitchell i Top Gun og en sort klap John Wayne havde for øjet i hans Oscar-vindende rolle som Rooster Cogburn i filmklassikeren True Grit fra 1969.

Ydermere rekvisitter og kostumer fra populære film som Terminator 2: Judgment Day, Pulp Fiction og Back to the Future samt forskellige rekvisitter, der er blevet benyttet af megastjerner som for eksempel Marilyn Monroe, Greta Garbo og Elizabeth Taylor.

Har man ikke mulighed for at deltage fysisk ved auktionen kan man følge med og også byde via internetsiden www.julienslive.com.

Vil man sikre sig den berømte Walther PP pistol, skal man ifølge eksperter regne med at måtte slippe op imod 1,3 millioner danske kroner – plus salær.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu