ANNONCE

Indbrud hos dronning Margrethe

3. januar 2020 13:42 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Natten til fredag har der ifølge Østjyllands Politi været indbrud på dronningens slot i Aarhus.

Østjyllands Politi fik natten til fredag klokken 01.15 en anmeldelse om, at der var gået en alarm på Marselisborg Slot i Aarhus, skriver politiet i sin døgnrapport.

Politiet vurderer, at der har været personer indenfor.

Majestæten, der traditionelt fejrer jul på slottet, var ikke på slottet. Hun befinder sig nemlig i København, hvor der er godt gang i den traditionelle nytårskur. Ifølge Kongehusets kalender opholdt majestæten sig over julen og indtil den 30. december på Marselisborg Slot.

Ifølge Østjyllands Politi blev der natten til fredag sendt flere patruljer til stedet. De kunne på stedet konstatere, at nogen havde skaffet sig uretmæssig adgang til dronningens slot og altså formentlig kortvarig havde været indenfor.

Der blev sendt en del patruljer til stedet for at søge efter indbrudstyven, ligesom en hundepatrulje ledte efter spor i området. I løbet af natten er der lavet undersøgelser på og omkring slottet, der ligger i den sydlige ende af Aarhus.

“Østjyllands Politi efterforsker nu sagen. Politiet har derfor på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer”, skriver politiet i sin døgnrapport.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu