ANNONCE

Indbrudsbølge hærger: Har du set denne bil?

2. december 2019 17:28 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet søger også ejere af flere smykker, man har beslaglagt.

Nordjyllands Politi søger vidner, der kan hjælpe med at opklare en bølge af indbrud, der har hærget den nordjyske by Hjørring i november måned. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet har muligvis opnået et mindre gennembrud i sagen, da man 29. november beslaglagde en bil, der formentlig er en del af sagen.

Artiklen fortsætter under videoen 

Man kan i galleriet til denne artikel se billeder af bilen, en Ford Focus på tyske nummerplader.

To mænd stak af fra bilen

Nordjyllands Politi skriver i pressemeddelelsen, at man blev kontaktet af opmærksomme borgere fredag, 29. november omkring 21.40.

Borgerne havde bemærket bilen blive kørt søgende rundt i et villakvarter i netop Hjørring. Bilen kørte ned ad en lukket vej, og for enden valgte to karseklippede mænd at stige ud af bilen og stikke af til fods.

Politiet rykkede nu ud, og skønt man ikke fandt de to mænd, kom der alligevel noget ud af aftenens indsats.

– Ved vores efterfølgende undersøgelse af personbilen fandt vi indbrudsværktøj og nogle enkelte smykker, siger politikommissær Mikkel Brügmann, leder af politiets efterforskning af sagen, i pressemeddelelsen.

Borgere, der har set bilen køre rundt i tiden op til 29. november opfordres nu til at kontakte politiet.

Ejere af smykker efterlyses

Man kan i galleriet til denne artikel også se billeder af de smykker, politiet fandt i bilen fredag aften.

Mikkel Brügmann siger i pressemeddelelsen, at politiet meget gerne vil høre fra borgere, der ved, hvem der ejer smykkerne.

– Vi har jo en mistanke om, at disse smykker kunne være tyvekoster, der stammer fra et eller flere forskellige indbrud, siger Mikkel Brügmann i pressemeddelelsen.

En bølge af indbrud

Tilbage i november kunne TV2 Nord fortælle, at Nordjyllands Politi i løbet af måneden registrerede mindst 49 indbrud i Hjørring.

De fleste indbrud blev begået i eftermiddags- og aftentimerne samt de tidlige nattetimer, og målet for de mange indbrud har igen og igen været varer, der er lette at sælge videre.

Nordjyllands Politi skriver i pressemeddelelsen, at man i weekenden, hvor november blev til december, oplevede nye indbrudsforhold i Hjørring.

Borgere i området opfordres derfor til at sikre deres hjem, før de forlader det.

Politiet skriver i pressemeddelelsen, at man har haft en mobil politistation holdende forskellige steder i Hjørring. Det har ført til, at borgere har været forbi for at komme med tips til politiet.

– Vi sætter meget pris på borgernes henvendelser i sagen. Det har været og er en stor hjælp for os i efterforskningen, siger Mikkel Brügmann i pressemeddelelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu