Indbrudstyv vækker ægtepar og stiller bizart spørgsmål

27. juli 2018 19:59 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En ung mand er anholdt, mistænkt for mere end ét tilfælde af den samme, mærkelige forseelse.

Indbrudstyv vækker ægtepar og stiller bizart spørgsmål
Tyven fik adgang til huset via et vindue.

Betjente i byen Palo Alto, Californien USA, modtog i weekenden omkring 22. juli et alarmopkald af de mere mærkværdige. Et ældre ægtepar ringede til politiet, efter at de var blevet vækket af en indbrudstyv.

Indbrudstyven vækkede umiddelbart ikke ægteparret ved en fejl. Faktisk spurgte han dem, om kodeordet til det trådløse netværk, fortæller politiet i en pressemeddelelse.

Den ene af husets to beboere fulgte prompte tyven ud af huset, og herefter blev politiet kontaktet. Der blev hurtigt sendt en patrulje ud i området, hvor betjentene mødte en ung mand i nærheden af parrets hjem.

Ungersvenden gik med en sort t-shirt omkring nakken, under en trøje, og den 17-årige mand blev anholdt og sigtet for en række forhold, herunder indbrud. Ifølge politiet fik indbrudstyven adgang til parrets hjem via et vindue. Parret har fortalt politiet, at de mangler nogle knive fra deres køkkenskuffer, men man fandt intet på den unge mand af den slags, da han blev anholdt.

Netværksjagten

Den unge mand blev fængslet, men sagen er ikke helt slut. I pressemeddelelsen kan man nemlig læse, at der om dagen, 22. juli, skete noget lignende for en anden familie i byen. Omkring midagstid blev en ung kvinde kontaktet af en ung mand, der stod ved hendes vindue og spurgte, om han måtte få adgang til husets trådløse netværk, da hans telefon var løbet tør for data.

Da den unge mand fik et nej, forsvandt han på en cykel. Det gik sidenhen op for dette hus’ beboere, at cyklen formentlig var deres. Der manglede nemlig en cykel fra ejendommen, der siden blev fundet i nærheden af det område, den 17-årige blev anholdt i søndag aften.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu