Indbrudstyve anholdt med bilen fuld af tyvekoster

23. november 2012 10:27 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Indbrudstyve anholdt med bilen fuld af tyvekoster
Billede mangler

Efter en målrettet efterforskning har Fyns Politi i nat anholdte fire indbrudstyve i Odense.
 
De fire indbrudstyve blev anholdt med favnen fuld af koster i et stjålet køretøj. Da køretøjet blev stoppet, stak alle fire personer af, men blev hurtigt anholdt af flere patruljer i området, her i blandt en hundepatrulje.
 
En af gerningsmændene var iført en Canadian Goose jakke med tyverialarm påsat. Den stjålne jakke kan sættes i forbindelse med et indbrud i nat, i en sportsforretning i Kolding.
 
Fyn har den seneste tid været plaget af mange indbrud. Derfor har vi sat massivt ind for at opklare de mange indbrud og gennem en fremadrettet efterforskning er det lykkedes at anholde de fire personer, der højst sandsynligt kan sættes i forbindelse med flere af de mange indbrud, der har været den sidste tid, siger politikommissær, Niels Erik Nymark Jensen fra Fyns Politi.
 
Men vi er stadig afhængig af, at alle holder et vågent øje med deres nærområde. Snak med naboerne og hjælp hinanden med at passe på jeres hjem. Ser I noget mistænkeligt, så tøv ikke med at ringe til os. Det kan faktisk gøre en stor forskel.
 
Fyns Politi har begæret de fire anholdte fremstillet i grundlovsforhør kl. 1300.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu