ANNONCE

Indbrudstyve hærger: Stjæler fra dyre biler

13. august 2019 12:37 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det er svært at have sin dyre bil i fred, særligt hvis du er bosiddende i Nordsjælland.

Der er mange, der er på udkig efter en dyr og flot bil. En helt bestemt slags tyve er nemlig draget af dyre bilmærker som Porsche, BMW, Audi og andre. De stjæler nemlig bilens indhold.

Senest er det igen sket i Gentofte i Nordsjælland, hvor en der er blevet stjålet ting fra en BMW.

Rat og panel væk

Mellem klokken 09.00 søndag morgen og mandag morgen klokken 08.30 er der stjålet et rat og et instrumentpanel fra en BMW. Bilen hold parkeret på Dronningemarken i Gentofte.

Men det er ikke den eneste BMW, der har været udsat for tyveri. En anden BMW, der var parkeret ved Prins Valdemars Vej, har også mistet instrumentpanelet, som er blevet stjålet. Det er sket mellem klokken 10.00 søndag morgen og klokken 08.30 mandag morgen.

Det fremgår af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Nordsjælland er hårdt ramt

Det er ikke første gang, at borgere med dyre biler er udsat for den slags tyverier i Nordsjælland. Faktisk er Nordsjælland den del af Danmark, der er mest plaget af tyverier.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Ifølge FDM er der 5,3 indbrug per 1000 indbygger i Nordsjælland, mens der til sammenligning kun er 3,6 i København.

Tallene viser desuden, at tyvene går efter airbags, navigationsanlæg og forlygter.

Høje indkomster

Det er ifølge Nordsjællands Politi ikke et tilfælde, at de har hårdt ramt af den type tyverier.

– Tidligere stjal tyvene hele bilen, men det er blevet meget sværere, så i dag stjæles flere løse og faste ting fra bilerne. Når vores politikreds er hårdest ramt, så skyldes det, at vi har mange indbyggere med høje indkomster og derfor også ofte dyrere biler, der er tyvenes foretrukne. Vi kan se, at indbruddene i biler er mere udbredte i de områder i vores kreds, der har høje indkomster, fortæller politiinspektør ved Nordsjællands Politi, Lau Thygesen, i pressemeddelelse fra marts.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu