ANNONCE

Indehaver af vild rekord gider ikke mere

9. april 2021 20:11 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Kvinde fra Texas har netop sagt farvel til godt og vel syv meter fingernegle

Indehaver af vild rekord gider ikke mere
Billedet her af Ayanna Williams er fra 2014. Dengang var den samlede længde på hendes negle 'kun' godt fem meter. Foto: Scanpix/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

For Ayanna Williams, der bor i Houston, Texas, er dagligdagen blevet ikke så lidt lettere. Hun har nemlig netop fået klippet sine negle.

Det skriver Guinness World Record på sin hjemmeside.

Det fremgår også, at det ikke er hvilke som helst negle. Hun blev tilbage i 2017 optaget i Guinness World Records som den nulevende kvinden med verdens længste fingernegle. De blev dengang opmålt til en samlet længde på 5,8 meter!

Se ‘operationen’ i et opslag på Instagram lidt længere nede i artiklen.

Rekorden måtte dog lige justeres i forbindelse med klipningen, den første i omtrent 30 år, hvor de blev målt igen. Resultatet var 7,33 meter!

‘Gerningen’ blev udført af en specialist på en klinik i Fort Worth og her kunne Ayanna Williams fortælle, at hun sædvanligvis har brugt et par dage på det – og tre til fire flasker neglelak – når hun har ‘fikset’ sine negle.

Desuden, at hun i en årrække ikke har været i stand til at udføre helt almindelige dagligdagsopgaver som for eksempel at vaske op, lægge tøj sammen og redde sin egen seng.

Hun sagde også, at hun nu regner med at gro sine negle ud i en længde på cirka 15 centimeter og så vil lade det blive ved det.

De afklippede negle vil i øvrigt blive udstillet på et museum i Orlando, Florida.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu