ANNONCE

Vilde scener ved indkøbscentre

16. december 2020 19:40 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk og Ritzau Info

Fra torsdag morgen skal indkøbscentre lukke. Det får flere af dem til at holde længere åbent onsdag aften.

Flere indkøbscentre holder ekstraordinært længe åbent onsdag aften, efter at regeringen har meddelt, at de skal lukke fra torsdag morgen.

Det gælder blandt andet Magasin du Nord og Field’s, der begge ligger placeret i København. De holder hver især åbent til klokken 24 onsdag.

Det skriver de på deres respektive Facebook-sider.

– I dag holder vores forretninger åbent til klokken 24.00. Vi passer på jer med ekstra afstandsguider, ensretning og håndsprit, skriver Magasin du Nord.

Nedlukningen af landets storcentre er blevet meddelt på et pressemøde onsdag aften. Her har statsminister Mette Frederiksen (S) fortalt, at der skal holdes lukket fra torsdag morgen og foreløbig frem til 3. januar.

Det sker for at forsøge at bremse den seneste tids stigende smitte i Danmark.

Køer flere steder

Også liberale erhverv som frisører, tatovører og fysioterapeuter skal lukke. Det gælder dog først fra mandag den 21. december.

Dertil vil al detailhandel med undtagelse af supermarkeder, fødevarebutikker og apoteker skulle lukke fra julenat – det vil sige natten til den 25. december.

Udenfor Rødovre Centrum er der onsdag aften lange køer til at komme ind, viser billeder fra Newsbreak.dk’s fotograf på stedet.

Ifølge Ekstra Bladet skulle kunderne også være strømmet til centeret Waves i Hundige.

Der meldes også om kaotiske tilstande ved Rosengårdscenteret i Odense.

Du kan se billeder fra Rødovre Centrum i galleriet ovenfor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu