28 millioner på tre dage

Otte heldige danskere delte over 28 millioner kroner fra torsdag til lørdag i sidste uges trækninger i Lotto, Eurojackpot og Keno

Udgivet Opdateret

Der var nærmest guldregn over de danske lotteri-spillere i slutningen af sidste uge.

Ikke mindre end 28.377.369 kroner blev delt ud til bare otte vældigt heldige danskere, som havde spillet med i Eurojackpot, Lotto og Keno.

Heldigst var en vinder fra en mindre kommune nord for København, som havde spillet med over mobilen. Vedkommende havde syv rigtige i Lotto, og det gav hele 10.000.000 kroner - og desuden en sidegevinst på 116 kroner.

Sådan et beløb kan ændre liv, men Danske Spil sørger for at tage hånd om vinderne.

"Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil opstemte hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge", siger Malene Mølgaard, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, ifølge en pressemeddelelse og fortsætter:

"Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær - eller mangemillionær."

Tre danskere i Euro Jackpot

Tilbuddet om millionærrådgivning går også ud til tre af de danskere, der i ugens løb spillede med i Eurojackpot. Ingen af dem løb med førstepræmien på omkring en halv milliard danske kroner, men mindre kan vel gøre det, og en heldig fynbo og en heldig nordsjællænder kan glæde sig over flotte andenpræmier på 5,7 millioner stykket.

En anden sjællænder fra Region Hovedstaden kan glæde sig over en tredjepræmie på 1,6 millioner kroner.

I ugens Keno-trækninger var der også store gevinster til henholdsvis hovedstaden og Fyn: Lørdag vandt en spiller fra Valby 2.036.000 kroner. Torsdag aftens trækning sendte 1.100.000 Keno-kroner til en - formentligt - meget tilfreds fynbo.

Lægger man alle ovenstående tal sammen, så når man op over 26 millioner kroner - desuden gjorde Millionærgarantien i Lotto også to danskere til millionærer efter lørdagens trækning.

Godt 28 millioner kroner vandt i alt otte heldige danskere i sidste uges lotto- trækninger.
Godt 28 millioner kroner vandt i alt otte heldige danskere i sidste uges lotto- trækninger.
Powered by Labrador CMS