Vejle slap fra Køge med et point i første kamp efter redningen

Vejle Boldklub. Foto: STINE BIDSTRUP/POLFOTO
Udgivet Opdateret

Fredag kunne Vejle Boldklub meddele, at man er nået i mål med redningsaktionen, der gør, at klubben alligevel ikke går konkurs trods tidligere meget lille optimisme. Søndag var det så tid til det, det hele handler om – fodbolden på græsplænen.

Ude mod HB Køge blev det til et enkelt point efter et 1-1-resultat, da man i de døende minutter af kampen udlignede sjællendernes føring.

Dermed hentede den hæderkronede jyske klub endnu et vigtigt point, efter man de seneste uger har slået AGF og fået point på udebane mod topholdet Viborg, mens klubben omvendt også har tabt til hold som Skive, som må forventes at være på samme niveau som Vejle Boldklub.

Lige som Vejle Boldklub ligger HB Køge i den nedre del af 1. division, og derfor ville det have gjort ekstra ondt med et nederlag, som alt tydede på, da hjemmeholdets Bruninho efter knap en times spil scorede HB Køges mål, der længe så ud til at blive kampens eneste. Andreas Albers dukkede dog op i slutningen af kampen og sørgede for at sikre sit hold et tiltrængt point.

Resultatet betyder, at HB Køge og Vejle Boldklub begge har 12 point på henholdsvis ottende- og niendepladsen i 1. division.

Begge klubber må samtidig konstatere, at andre af søndagens resultater ikke flaskede sig deres vej, da Brønshøj på en af de to nedrykningspladser sejrede ude over Skive med 2-0 på to sene scoringer af Andreas Granskov-Hansen.

Brønshøj har med 11 point kun et point færre end Vejle Boldklub og HB Køge.

Også AB på 1. divisions sidsteplads fik point på kontoen, da det hjemme blev til 0-0 mod Lyngby.

Roskilde og Viborg spillede senere søndag eftermiddag 1-1.

Powered by Labrador CMS