DMI: Det kommer til alle

Søndag får alle - formentlig - et strejf af solen i mere eller mindre grad

Ifølge vagtchefen ved DMI så får hele landet et strejf af solen søndag - hos nogle bliver det måske endda til mere end blot et strejf.
Ifølge vagtchefen ved DMI så får hele landet et strejf af solen søndag - hos nogle bliver det måske endda til mere end blot et strejf.
Udgivet Opdateret

Det bliver en forholdsvis kold søndag med temperaturer ned til mellem 12 og 16 grader.

Men trods en masse grå skyer, så skulle det holde tørvejr de fleste steder.

Og vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Mette Zhang, oplyser til Newsbreak.dk, at hele Danmark nok får solen at se på et eller andet tidspunkt i løbet af dagen.

-Der kommer solstrejf til alle. Hos nogle bliver det endda nok til meget mere end blot et solstrejf. Der hvor der for alvor kommer hul i skyerne, kan det godt gå hen og blive dejligt. Men hvor det lige er, det er svært at sige, fortæller Mette Zhang.

Vinden søndag bliver stedvis op til frisk fra en østlig retning. På Bornholm op til hård vind fra nordøst.

Mere ustadigt

Et kig ud over den kommende uge afslører ifølge Mette Zhang, at vi får et par fine dage mandag og tirsdag med lidt eller nogen sol. Men når vi kommer frem til onsdag bliver prognoserne meget usikre.

-De seneste prognoser tyder på, at vi går over til mere ustadigt og blæsende vejr fra vest - her skal en masse fronter passere Danmark. Det kan godt give en del nedbør, siger Mette Zhang.

Powered by Labrador CMS