DMI: Her vil solen skinne

I de østlige og sydjyske egne kan man se frem til sol og varme mandag, imens man i visse jyske egne har mere overskyet og knap så lunt vejr i vente

På Sjælland kan man se frem til sol og varme mandag, imens man i visse jyske egne har udsigt til, at det bliver mere overskyet og knap så lunt. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Udgivet Opdateret

Alt efter hvor i landet, man bor, har man udsigt til forskelligt vejr på ugens første dag. Nogle får mere sol og varme end andre, lyder meldingen fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

Dog vil de fleste fra morgenstunden opleve, at det er overskyet. Men efterhånden kommer solen til at brænde igennem skyerne - i hvert fald i visse dele af Danmark.

- I den østlige del af Danmark bliver vejret solrigt. Og det samme gælder i Sydjylland. I disse dele får de nogen eller en del sol, fortæller Klaus Larsen, vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), til Newsbreak.dk.

- I Midt- og Vestjylland og i Nordjylland vil der til gengæld være flere skyer på himlen, og der kan også falde lidt regn. Sidst på dagen vil midt- og vestjyderne og nordjyderne dog også få solen at se, fortsætter vagtchefen. 

Høje temperaturer på Sjælland

Men en svag koldfront bevæger sig ind over disse jyske egne, hvilket betyder, at temperaturen kommer til at ligge på omkring 18 graders varme i den midt- og vestjyske samt nordlige del af landet.

Imens man på Sjælland kan se frem til 23-24 graders varme.

Vinden frisker op og bliver jævn til frisk fra sydvest. 

I aften og i nat breder en opklaring sig fra nordvest, og vi får vi mest tørt og klart vejr.

Nattetemperaturen vil ligge på 8 og 13 grader. 

Powered by Labrador CMS