Skip to main content

Hærværk med mundbind går grassat på skole

En såkaldt 'challenge' fra de sociale medier har bredt sig til Danmark, hvor en skole i Midtjylland nu har fået ødelagt stabler af stole 

Endnu en udfordring fra Tik Tok og Youtube har ramt Danmark. Og denne gang er det gået ud over en skole. Foto: REUTERS/Dado Ruvic/Illustration
Endnu en udfordring fra Tik Tok og Youtube har ramt Danmark. Og denne gang er det gået ud over en skole. Foto: REUTERS/Dado Ruvic/IllustrationDADO RUVIC

En udfordring fra det sociale medie Tik Tok er gået verden rundt. Nu er en dansk skole blevet udsat for denne meget besynderlige ”challenge”.

Her forsøger elever nemlig at save plastikryglænet på skolens stole over med snoren fra deres mundbind.

Sætter ultimatum

På Lynghedeskolen i Grindsted har et større antal elever deltaget i hærværket og ødelagt stole til en samlet værdi af 45.000 kroner.

Torsdag i sidste uge skrev skolens ledelse derfor ud på Aula, da der nu var behov for, at forældrene fik deres børn til at tilstå, hvis de havde begået hærværk.

 Skolen stillede derfor følgende meget kontante ultimatum:

Screendump fra Aula
Screendump fra Aula

Verdenskendt fænomen

I en senere melding fra skolen forlyder det, at ledelsen nu har fået 36 tilståelser fra elever, og at skolen er begyndt at sende regninger ud til familierne. 

Fænomenet er så velkendt hos producenten af stolene, at skolen har fået rabat. 

- Den tyske stolefabrikant har helt ekstraordinært opstartet en produktion af løse stolesæder. Derfor bliver erstatningsprisen på 300 kroner per stol, skriver skoleleder Søren Rahbek på Aula. 

Ingen kommentar

 Der er også blevet berettet om stolehærværk i det britiske lærer-fagblad TES.

Newsbreak.dk har forsøgt at få en kommentar fra skoleleder Søren Rahbek, men han har ikke haft lyst til at udtale sig om sagen. 

Her kan du se en Twitter-bruger, der saver i en plastikstol med snoren fra et mundbind. 

Bemærk, at tweetet ovenfor angiveligt ikke har direkte relation til skolen. 

Del din kommentar