Skip to main content

Her kommer solen til at skinne

I den vestlige del af landet kommer solen til at skinne fra morgenstunden. I den østlige del skal man forvente skyet vejr og regn først på dagen

I Jylland byder vejret på solskin hele tirsdagen, og solskinsvejret vil så rykke østover i løbet af dagen.
I Jylland byder vejret på solskin hele tirsdagen, og solskinsvejret vil så rykke østover i løbet af dagen.Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Alt efter om man bor i den vestlige eller østlige del af Danmark, er der udsigt til forskelligt vejr først på tirsdagen. I de veslige egne bliver det solrigt, imens det i de østlige egne bliver mere skyet og regnfuldt. 

Sådan lyder meldingen fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI)

- I Jylland vil man allerede få solen at se efter solopgangen, og man kan forvente nogen eller en del sol. Men på Sjælland skal man til indstille sig på mere skyet vejr med regn eller byger, når solen er stået op, fortæller Jesper Eriksen, vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), til Newsbreak.dk og fortsætter:

- Men i løbet af dagen rykker solskinsvejret så østover, og det klarer op i hele landet.

Først klart - så skyet

Temperaturen kommer til at ligge mellem 10 og 13 graders varme. 

Vinden bliver svag til frisk fra vest og sydvest. 

Først på aftenen holder vejret tørt og klart, men efterhånden som aftenen og natten skrider frem, skal man forberede sig på mere skyet og diset vejr med lidt regn vestfra. 

Nattetemperaturen vil ligge på 7-10 grader. 

Del din kommentar