Skip to main content

Lottovinder: -Det er ik' så ringe!

En mand fra det midtjyske troede først, at det var telefonfis, da Danske Spil ringede og fortalte ham, at han havde vundet en million kroner i Lotto: Først da han selv fik tjekket kuponen, kunne han lade sin jyske jubel få frit spil: "Njarh, det er ik' så ringe!"

Tre danskere er nu blevet lottomillionære - og der er formentlig flere på vej.
Tre danskere er nu blevet lottomillionære - og der er formentlig flere på vej.Signe Goldmann/Ritzau Scanpix

Det er ikke altid, at de heldige millionær-vindere tager det for gode varer, når Danske Spil ringer og overbringer det glade budskab om, at de har vundet den store gevinst.

Nogen tror slet ikke på det, mens andre måske bare er lidt mere afdæmpede i deres måde at vise glæde på.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

For nyligt tog en mand fra Midtjylland det således også med ophøjet ro, da en medarbejder fra Danske Spil forsøgte at overbevise ham om, at han havde vundet en million kroner på Lottos Millionærgaranti.

- Jeg troede, at det var noget fordækt noget, da jeg blev ringet op søndag aften: 'Nu spørger han nok om min nem-id,' tænkte jeg. Det var lidt mærkeligt. Og jeg skulle da også selv lige ind for at tjekke kuponen, da jeg havde lagt røret på, fortæller manden - som altså viste sig at være en helt ægte millionær-vinder. En knastør en af slagsen:

- Njarh, det er ik' så ringe! konstaterer han.

Til børn og bil

Han har allerede brugt en del af sin gevinst.

Børnene skal have lidt, og så har han også købt en ny bil til sig selv.

- Jah, jeg havde faktisk lige bestemt, at jeg skulle ud og have en anden bil. Den var gammel og slidt, den jeg havde, og så blev der jo lige lidt mere at handle for, siger han.

Naboerne i den lille jyske by, hvor manden bor, skal dog ikke regne med at se en ny sportsvogn i guldlak i indkørslen hos den jyske vinder:

- Nejnej, jeg var startet med at kigge på noget, der var lidt større, men så bliver man jo lidt nærig. For jeg har jo ikke noget at bruge sådan en stor bil til, så det blev nu bare en af samme mærke, bare lidt nyere. Og så er den blevet lidt højere. Det passer jo også, når man er blevet lidt ældre, siger manden, som medgiver, at han ikke har sprængt budgettet:

- Der kom da lige automatgear i den, men det er ikke sådan, at man tænker: 'Der kommer en millionær!', siger han.

Del din kommentar