Lover mere forårsvejr

Kalenderen siger 1. marts - og vejret passer meget godt til det spirende forår

Udgivet Opdateret

Det er ikke altid vejr og kalender passer sammen - men det gør det i disse dage.

For mens kalenderen skriver 1. marts, så lover DMI, at det forårsvejr, vi har oplevet i Danmark de seneste par dage fortsætter - i store træk.

- Her tirsdag morgen er temperaturen mange steder nede omkring frysepunktet. I den vestlige del af landet er der skyet - men mod nord og øst er der skyfrit. Her vil man få en flot solskins-morgen, siger vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Anna Christiansson, til Newsbreak.dk tirsdag morgen.

De skyer, der ligger mod vest breder sig dog i løbet af dagen mod øst. Men der vil stadig være mulighed for at få solen at se.

En overgang kan der komme en smule regn, men ifølge Anna Christiansson bliver det ikke de helt store mængder.

Lunt og vindstille

Temperaturerne tirsdag vil ligge på mellem 3 grader og 7 grader.

Varmest bliver det de steder, hvor solen har lettest ved at trænge igennem. Det vil derfor nok være i den østlige del af Danmark.

Vinden bliver tirsdag svag til jævn mellem syd og vest.

Natten til onsdag har vi fortsat frontzonen liggende over landet.

Den giver ingen nedbør, men der dannes tåge, der senere går over i rimtåge. Tågen vil primært lægge sig i Vestjylland mens de østlige egne går fri.

Temperaturerne falder til et stykke under frysepunktet flere steder i Danmark. Det kan blive ned til minus 3 grader - de højeste temperaturer vil ligge omkring plus 3 grader.

Det forårsagtige vejr fortsætter, lover DMI, der dog også forventer nattefrost hver nat resten af ugen.
Det forårsagtige vejr fortsætter, lover DMI, der dog også forventer nattefrost hver nat resten af ugen.

Fortsat lunt

De kommende dage fortsætter det lune vejr over Danmark. 

- Vi har et højtryk, der ligger over de britiske øer, der gør, at skyerne opløses. Vi får lidt roligere vindforhold, men der kan stadig dannes tåge og rimtåge, siger Anna Christiansson og fortsætter:

- Resten af ugen ser det ret stabilt ud. Vi får lidt skyer men også nogen sol. Vi skal forvente nattefrost hver nat men i dagtimerne kommer temperaturerne op mellem 4 grader og 8 grader.

Powered by Labrador CMS