Nu kan hendes ring blive din

En blå akvamarin-ring, der har siddet på skuespillerindens finger, sælges

Udgivet Opdateret

Skuespillerinden Malene Schwartz, måske allerbedst kendt som Maude fra Matador, sætter nu sin elegante cocktailring med en blå akvamarinsten til salg på auktion hos Bruun Rasmussen. 

Den har været i hendes eje siden 1950'erne.

Stenen fik hun foræret af nogle venner, som havde købt den på en rejse til Amazonas’ miner i Brasilien, hvorefter hun selv fik lavet den til en ring.

Malene Schwartz sætter sin akvamarin-ring til salg.
Malene Schwartz sætter sin akvamarin-ring til salg.

Det skriver Bruun Rasmussen i en pressemeddelelse.

Efter at have båret den ved mange festlige lejligheder, mener skuespillerinden og teaterchefen dog, at ringen nu fortjener at komme videre til nye ejere.

Her er akvamarinen, der sidder på ringen.
Her er akvamarinen, der sidder på ringen.

Kommer selv til auktionen

”Jeg har været utroligt glad for ringen, som har fulgt mig i et langt liv. Den fortjener at blive båret til store festlige lejligheder, som jeg selv har gjort det tidligere. Så nu synes jeg, det er på tide, at den får et nyt liv,” siger Malene Schwartz, som selv forventer at komme og overvære auktionen i Bredgade og følge sin ring af sted til de nye heldige ejere.

”Jeg vil da tage en sørgelig afsked med den, men jeg er sikker på, at den får det godt hos en ny ejer, som kan bruge den, som den fortjener,” siger hun.

18 karat hvidguld

Akvamarin-ringen er af 18 karat hvidguld og prydet med en facetslebet brasiliansk akvamarinsten på cirka 53.33 carat og fattet hos kgl. hofjuvelerer A. Dragsted i 1950’erne. 

Ringen er vurderet til 10.000-15.000 kroner. Den kommer under hammeren den 22. september.

Powered by Labrador CMS