Nu vender vejret

Det vil klare op i løbet af fredagen, og solen vil titte frem. I weekenden er der udsigt til pænt og solrigt vejr lørdag

Weekendvejret byder på sol.
Weekendvejret byder på sol.
Udgivet Opdateret

Fredag byder på regn og blæst først på dagen. Men vejret skifter, efterhånden som dagen skrider frem. Det oplyser Danmarks Meteorologiske Institut (DMI). 

- Dagen lægger ud med at være våd og blæsende. Især den sydlige halvdel af landet vil være præget af spredte byger, fortæller vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, Frank Nielsen, til Newsbreak.dk. 

- Men det vil klare op nordfra i løbet af dagen, og opklaringen passerer gennem hele Danmark og vil ramme Lolland-Falster og Bornholm til sidst, forsætter han.

Vi får frisk vind til kuling omkring vest. Og ved kysterne kan man opleve stedvis hård kuling med kraftige vindstød, der lokalt ved Vestkysten og på Bornholm kan nå stormstyrke.

Temperaturen kommer til at ligge mellem 7-10 grader. 

Solrig lørdag i vente

Man kan se frem til pænt weekendvejr - især lørdag. 

- Vejret holder tørt og klart, og lørdag er der nogen eller en del sol i vente mange steder.  Temperaturen vil ligge på 10-11 graders varme, fortæller Frank Nielsen og fortsætter:

- Det bliver mere skyet søndag, men der er mulighed for lidt eller nogen sol sydfra. 

Powered by Labrador CMS